Truly Fair

Bezoekje aan de Markthal in Rotterdam

Op 1 oktober vorig jaar werd de Markthal al geopend, en vandaag vonden we het een mooie dag eens te gaan kijken. De drukte van de eerste weken is voorbij en die van kerst, en het was een prachtige dag.

Het was de moeite waard en ik kan het aanbevelen. Hier een paar foto’s, voor meer foto’s kun je mijn fotoblog bezoeken.

IMG_7206.JPG

IMG_7205.JPG

IMG_7204.JPG

IMG_7208.JPG

IMG_7207.JPG
We parkeerden niet in de parkeergarage van de Markthal, kosten 1,70 euro per half uur (op vrijdag en in het weekend), we zijn een eindje verderop gaan staan in De Boompjes, die wel wat goedkoper is. Daarvandaan naar de Markthal lopend, zagen we bordjes met Budget Parking, de volgende keer zullen we die eens proberen. We waren nu 12 euro kwijt voor de vier uur dat we er geparkeerd stonden.

Na een paar keer door de Markthal te hebben gelopen, en natuurlijk ook gekeken hebbend wat er zoal te koop is (zie fotoblog) liepen we via de Bijenkorf naar het station. Een indrukwekkend luifel aan de voorzijde. Na de Markthal viel dat wat tegen.
IMG_7203.JPG
En daarna weer terug, via de nieuwe winkel van Donner, naar de Markthal waar J. me nog even wees op de kabels waarmee de glazen ruiten aan voor en achterzijde van de hal op hun plaats werden gehouden.

IMG_7210.JPG
Rotterdam is een bijzondere stad. Ik vind al die nieuwbouw schitterend en ook deze Markthal bewees weer eens dat men in Rotterdam Out of the Box durft te denken.

Een aanbeveling: een dagje Rotterdam!!

8 thoughts on “Bezoekje aan de Markthal in Rotterdam

 1. Jolie

  Oh, wat mooi!
  Als ik die vrolijke klompen (in je fotoblog) er niet bijzag, zou ik evengoed geloofd hebben dat het in Parijs was geweest, wat een prachtige moderne architectuur en een fijne delicatessen! Leuk om te zien dat Rotterdam blijft ‘groeien’ en zoiets origineels neerzet.

 2. ria

  Prachtig hè! Die van jou zijn natuurlijk veel mooerder 😉
  Ik heb in het veerbijlopen wat fotoos gemaakt, mijn familie heeft wat dat betredft niet zoveel geduld.

 3. Margo

  …. wat dat mooierder betreft. Ik moest J. ook steeds in de gaten houden, of toesissen: wacht nou even!! Want je raakt mekaar daar zo kwijt! En hij loopt ook maar door!

 4. Wieneke

  En ik…….. notabene een geboren en getogen Rotterdamse…….heb dat ding nog nooit in het echie gezien.
  Nou, dan wacht ik maar met kijken tot het nieuwe restaurant van Jamie Oliver er zit. Ik ben nogal fan van Jamie. Omdat hij met zijn handen kookt. Doe ik ook.
  Wederom mooie platen, Margo.

 5. Margo

  Hij zit er pas drie en een halve maand, en je woont niet om de hoek, dus het is je vergeven. Ik las ook dat Jamie er een restaurant opent, leuk. Ik weet niet of hij er zelf in staat hoor! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please enable javascript to post a comment !

***** Made by Truly Fair *****